رئیس سازمان جهاد كشاورزی سمنان:
برداشت ۱۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان


رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان سمنان، پیش بینی کرد: امسال ۱۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت شود.


به گزارش لقمه، سید "مجید موسوی" در گفت وگویی با اعلام این خبر، افزود: با توجه به آسیبهای ناشی از آفات سن در سال جاری ۱۵ هزار هكتارعملیات مبارزه با آفات سن در مزارع استان سمنان انجام گرفته است.

رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان با اشاره به ضرورت به روز کردن تجهیزات کشاورزی، گفت: ضریب مكانیزاسیون در استان ۱.۳۶ است.

وی اضافه کرد: ۲۱۳۶ دستگاه تراكتور و ۵۵ دستگاه كمپاین تا پایان سال ۹۰ در استان وجود داشته است که این میزان در آینده افزایش خواهد یافت.

موسوی با اشاره به اینکه بالغ بر دو میلیون واحد دامی در این استان وجود دارد، اظهار کرد: سال گذشته افزون برسه هزار رأس دام در سطح استان برعلیه بیماریهای دامی واكسینه شده است.

رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان افزایش صنایع تبدیلی كشاورزی در استان را امیدوارکننده ارزیابی کرد و گفت: در سال ۸۹ برای ۴۰ واحد و در سال ۹۰ نیز برای ۴۱ واحد مجوز راه اندازی صنایع تبدیلی كشاورزی صادر شده است.

موسوی با اشاره به اینکه اولین صندوق توسعه كشاورزی در كل كشور در شهرستان دامغان راه اندازی شده است به موفقیت های جهادکشاورزی استان اشاره کرد و گفت: استان سمنان با شناسایی ۴۰ هزار و ۲۰۰ بهره بردار، رتبه اول كشور را در زمینه طرح شناسنامه دار كردن بهره برداران معرفی شده، دارد.

وی به فعالیت های جهاد کشاورزی استان در زمینه ترویج و آموزش اشاره و تصریح کرد: آموزشهای تدریجی وغیر رسمی، آموزش زنان روستایی، تهیه و تولید برنامه های رادیویی و تلویزیونی و راه اندازی سایتهای مدرسه در مزرعه از جمله فعالیت های جهادکشاورزی استان در زمینه ترویج و آموزش است.

موسوی همچنین گفت:هم اكنون ۱۹ دوره كارشناسی و ۳۳ دوره كاردانی در مراكز آموزشی جهادکشاورزی وجود دارد و دو مركز تحقیقاتی در استان نیز مشغول به كار هستند.

وی با اشاره به ضرورت حمایت از فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی در استان اظهار کرد: در همین راستا تسهیلات ویژه ای از جمله وام ۵۰۰ میلیون ریالی برای این فارغ التحصیلان در نظر گرفته شده كه این وام برای دیگر رشته ها ۳۰۰ میلیون ریال است که همین حکایت از توجه ویژه به کشاورزی دارد.





در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۵ خرداد
کدخبر:1131منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و پنجم خردادلینک خبر: http://www.www.loghmeh.ir/Pages/News-1131.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر