توصیه ساده برای صحیح شستن سیب


پایگاه خبری لقمه: متخصصان سلامت درباره طرز صحیح شستن سیب یک توصیه ساده دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مجله کشاورزی و شیمی غذایی در مقاله‌ای نوشت که این میوه را می‌توان به خوبی از خاک و آفت‌کش‌ها پاک کرد.

استفاده از آفت‌کش‌ها به افزایش محصول منجر می‌شود اما مقداری از این سموم بر سطح سبزیجات و میوه ها باقی مانده و وارد بدن انسان می‌شود. نفوذ مقداری از این مواد سمی در میوه ها بر ضرورت یافتن راهی برای از بین بردن آنها و پاکسازی میوه از این مواد تاکید می‌کند.
 
هیچ ماده پاک کننده‌ای نمی‌تواند آفت‌کش‌ها را در شرایطی از بین ببرد که آنها به عمق بیش از ۲ دهم میلیمتر به داخل میوه ها نفوذ کرده باشند.
 
به گزارش اسپوتنیک، از این‌رو متخصصان توصیه می‌کنند سبزیجات و میوه ها بدون پوست خورده شوند یا آنها را در محلول سودا بشویید.
 
باید آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول آب و سودا نگه داشت تا تقریبا تمام مولکول های آفت کش ها از میوه ها پاک شود و سلامتی مصرف کننده را به خطر نیاندازد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
کدخبر:12282منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۶ ششم آبانلینک خبر: http://www.www.loghmeh.ir/Pages/News-12282.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر