معاون غذای سازمان غذا و دارو از تدوین آیین نامه نظام مند شدن توزیع فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خبر داد.
به گزارش لقمه، دكتر بهروز جنت با اعلام این خبر اظهار داشت: راهكارهای اجرایی این آیین نامه درحال بررسی است و به زودی در دستور كار قرار میگیرد.
وی افزود: با اجرایی شدن این آئین نامه اختلالی در روند توزیع این فرآوردهها به وجود نمی آید بلكه هدف از راهاندازی این سامانه، نظاممند كردن فرآیند توزیع كالاهای بهداشتی، آرایشی و غذایی است.
معاون سازمان غذا و دارو تصریح كرد: قبل از تدوین و تایید این دستورالعمل، شركت های توزیع و پخش فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی، هیچ گونه مجوزی از سوی وزارت بهداشت دریافت نمیكردند که این خود از نظر بهداشتی باعث به وجود آمدن مشكلاتی در حین انتقال و حمل مواد غذایی میشد و سلامت آنها را به خطر میانداخت كه با تكمیل شبكه توزیع فرآوردههای سلامت محور تا حدود زیادی جلوی قاچاق و ورود كالاهای غیرمجاز به بازار گرفته میشود.
دكتر جنت در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص برچسب های اصالت گفت: فاز دوم نصب برچسب اصالت سلامت بر روی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی به شركتهای واردكننده مربوط است و در این راستا اقدامات لازم جهت نصب برچسب اصالت بر روی محصولاتی كه پیش از این وارد كشور شده و در انبارها نگهداری میشوند، انجام خواهد شد.
وی افزود: فاز سوم اجرای این طرح نظارت بر سطح عرضه است که امور اجرایی آن به طور جدی درحال پیگیری می باشد.
دكتر جنت با بیان اینکه مسئولیت نصب برچسب اصالت بر روی محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی برعهده سازمان غذا و دارو است، عنوان كرد: پس از تشكیل تیم های مشترك و تكمیل طرح برچسب اصالت، آموزش به مردم را در برنامه کار خود قرار خواهیم داد تا دیگر هیچ محصولی را بدون برچسب اصالت خریداری نكنند.