پایگاه خبری لقمه: حسین زند مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از نقش بینظیر تغذیه گیاهی در سال 1401 و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی استان قم به ویژه محصولات اساسی همچون گندم، جو، کلزا و سایر محصولات کشاورزی مواردی را یادآور شد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهندس زند در همین ارتباط اشاره کرد: در سال 1401 با تأمین بیش از 22 هزار تن انواع کودهای یارانهای گام بلندی برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد.
در ادامه وی به این نکته مهم تأکید داشت که در سال 1401 نسبت به سال 1400 حدود 3 هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان عزیز مصرف شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم در ادامه با اشاره به افزایش 15 درصدی محصول گندم در سالجاری نسبت به سال قبل، تأکید کرد: علیرغم وجود خشکسالی و کاهش شدید میزان بارندگی و نزولات جوی در استان قم و کمترین میزان درسطح کشور و چند دهه اخیر استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش 15 درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل هستیم.
وی یکی از مهمترین ابزار و سهلالوصولترین روشهای نیل به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی برشمرد. مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است.
همچنین حسین زند افزود: شرایط آب و خاک در استفاده متعادل از کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیکی به روشی صحیح و مطابق با نیازهای واقعی محصول تأثیرگذار است.