آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار
لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.
مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه
مواد لازم:
روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری
عدس: یک و یک چهارم پیمانه، شسته شود
پیاز خرد شده: نصف یک عدد
هویج خرد شده: یک عدد
سیر خرد شده:سه حبه
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
جعفری: یک دسته کوچک
برگ بو: یک عدد
موسیر خرد شده: 2 عدد
سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری
انار: یک عدد دانه شود
برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود
چند عدد پیازچه خرد شود
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمهای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آنها را تفت دهید.
• عدس و سبزیجات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آنها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدسها خوب پخته شوند آنها را حرارت دهید.
• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید.
• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید.
• نعناهای خرد شده و دانههای انار را به مخلوط اضافه کنید.
• روی سالاد را با پیازچههای خرد شده تزیین کنید.
ارزش غذایی:
کالری: 272
چربی کل: 12 گرم
چربی اشباع شده: 1.7 گرم
کلسترول: 0 میلیگرم
کربوهیدرات: 33.2 گرم
فیبر رژیمی: 5.9 گرم
قند: 9.6 گرم
پروتئین: 11.8 گرم
کدخبر:2946منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و نهم ديلینک خبر: http://www.www.loghmeh.ir/Pages/News-2946.aspx