ماکارونی آشیانه ای با سس گوجه فرنگی و ریحان


برای اینکه ماکارونی آشیانه ای وا نرود، بهتر است آن را در ماهیتابه به مدت 7 دقیقه بپزیم.

مواد اولیه:

ماکارونی آشیانه ای                                                          یك بسته 500 گرمی

 نمك                                                                            به میزان لازم

 گوجه‌فرنگی بزرگ                                                            سه عدد

 سیر له شده                                                                یك قاشق مرباخوری

 روغن زیتون                                                                   به میزان لازم

 ریحان تازه                                                                     50 گرم

 

طرز تهیه:

این نوع ماکارونی به خاطر شکل وقیافه اش، و برای اینکه شکل آن به هم نخورد، با توجه به دستورالعمل روی بسته به مدت 7 دقیقه در ماهیتابه جوشانده و به جای آبكش کردن، آب آن را خالی می‌كنیم.

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و آنها را پوره می‌كنیم. تابه را گرم كرده، روغن و سیر را افزوده و صبر می‌كنیم تا سیر كمی سبك شود. سپس پوره را ریخته و با نمك كمی تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی باید آنقدر حرارت ببیند تا غلیظ و شفاف شود. وقتی به این مرحله رسید حرارت را خاموش كرده، برگ‌های ریحان را افزوده و با پاستا سرو می‌كنیم.

 

نكته: می‌توانید روی پاستا از پنیر پارمزان نیز استفاده كنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۶ اسفند
کدخبر:3331منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پنجم اسفندلینک خبر: http://www.www.loghmeh.ir/Pages/News-3331.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر