هندوانه، درد عضله را کاهش می دهد


در گذشته مطالعات نشان می داد که آب این میوه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث افزایش عملکرد ورزشکاران می شود.

به گزارش لقمه، نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد، مصرف آب هندوانه درد عضله را تسکین می دهد.اسید «آمینو ال سیترولین» موجود در این میوه تابستانی، زمان بهبود عضله را کاهش می دهد و عملکرد آن را بالا می برد. در گذشته مطالعات نشان می داد که آب این میوه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث افزایش عملکرد ورزشکاران می شود.

اما برای اولین بار است که محققان تأثیرگذاری آب هندوانه غنی سازی شده با ال سیترولین را بررسی کرده اند. گفته می شود، ماده شیمیایی طبیعی موجود در آن، سرعت دفع اسیدلاکتیک را افزایش می دهد. نتایج تحقیقات در گذشته نیز نشان می داد که هندوانه با پیشگیری از تراکم کلسترول مضر، مانع از بروز بیماری می شود. همچنین مصرف منظم این میوه مانع از افزایش وزن می شود. به گفته محققان، راز تأثیرگذاری این میوه در حفظ سلامت، «سیترولین» موجود در آب آن است.





بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور
کدخبر:4934منبع:خراسان تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دوم شهريورلینک خبر: http://www.www.loghmeh.ir/Pages/News-4934.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر