برنج‌های محلی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شوند


رییس موسسه تحقیقات برنج از معرفی ارقام برنج هاشمی و طارم پر محصول تا دو سال آینده خبر داد.

به گزارش لقمه، ناصر دواتگر اظهار کرد: از آنجاکه یکی از دلایل مناسب نبودن ترویج ارقام پر محصول در بین شالیکاران نداشتن طعم و بوی مناسب بوده است موسسه تحقیقات پرنج از سه سال گذشته تحقیقات خود را برای تولید و معرفی ارقام کیفی پر محصول شروع کرده است.

وی پیش‌بینی کرد: تا دو سال آینده ارقام کیفی برنج مانند هاشمی و طارم که از عملکرد بالایی برخوردارند و در برابر مشکلاتی مانند خوابیدگی برنج به دلیل بارش باران در هنگام برداشت مقاومت دارند به بازار معرفی می‌شوند.

رییس موسسه تحقیقات برنج ادامه داد: رقم هاشمی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شود و در فاصله اندکی پس از آن تحقیقات برای تولید و معرفی طارم نیز تکمیل خواهد شد.

دواتگر تاکید کرد: در صورت تولید و معرفی ارقام پر محصول که ضمن بالا بودن عملکرد آن‌ها در واحد سطح از طعم و بوی مناسبی برخوردارند می‌توان با در نظر گرفتن سیاست‌های حمایتی صحیح خودکفایی پایدار برنج را در آینده‌ای نه چندان دور رقم زد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور
کدخبر:5027منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ دهم شهريورلینک خبر: http://www.www.loghmeh.ir/Pages/News-5027.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر