اگر از آبگوشتی که تهیه کردید، گوشت کوبیده آن باقی مانده، آن را دور نریزید و با آن کتلت درست کنید.
مواد لازم
یک عدد پیاز متوسط، حدود 100 گرم.
دو فنجان روغن (حدود 200 گرم) برای سرخ کردن
دو عدد سیبزمینی درشت رنده شده، حدود 300 گرم
دو عدد تخممرغ
یک بشقاب میوهخوری یا یک کاسه ماستخوری سر پر گوشت کوبیده، حدود 300 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روش تهیه
دو عدد سیبزمینی درشت را پوست کنده، با دنده ریز رنده میکنیم. سپس آب سیبزمینی را جدا کرده، دور میریزیم.
یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده میکنیم. سپس آب آن را جدا کرده، دور میریزیم.
پیاز رنده شده، سیبزمینی رنده شده، یک بشقاب گوشت کوبیده، دو عدد تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه
کتلت آماده شود.
دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ میکنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغزپخت شوند.
بازگشت به صفحه نخست