صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
صنایع و خدمات
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
ارسال به دوست
>
مجله لقمه
مشخصات دوست خود را برای ارسال خبر به همراه پیغامی برای وی وارد نمایید
نام
*
پست الکترونیکی :
*
پیغام:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آدامس بجویم یا نجویم؟
یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان میتواند آثار مثبت ...
علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان
پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...
نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج
پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟
از خوردن تکههای غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیبزمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطانزا هستند.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی
پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بستهبندی ارزش افزودهی فوقالعاده برای محصول ایجاد میکند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمتها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
یك پاتوق معروف
یكی از پاتوقهای معروف بازار، قهوهخانه حاج علی درویش، معروف به مبهوتیان است كه بیش از یك قرن قدمت دارد و قدیمیهای بازار او را میشناسند.
رژیـم خـرابکنهـا را بشناسید!
اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمیتوانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه میتوان بهترین نتیجه را گرفت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است