چرا هنوز در رده‌بندی رستوران‌ها عقب مانده‌ایم؟ جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رس . . .
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دامپزشکی استان تهران فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام در روز عید سعید قربان به مردم تهران را اعلام کرد.
گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هم‌زمان با افزایش دما و تعریق شدید در فصل تابستان، بیماران کلیوی در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌گیرند.
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد پایگاه خبری لقمه: از ۵۳ قلم کالای خوراکی منتخب در نقاط شهری کشور، در ۳۲ قلم، درصد تغییرات سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای، نقاط شهری کشور (۳۸.۴) بوده است.
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام سامانه اطلاع‌رسانی قیمت کالا و خدمات هر کیلو گرم شکر بسته‌بندی فروشگاهی با احتساب ۱۰ درصد مالیات بر ارزش‌افزوده و سایر هزینه‌های جانبی ۶۵ هزار تومان تعیین شد.
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام پایگاه خبری لقمه: یکی از موضوع‌های مطرح شده در جلسه ستاد تنظیم بازار روز گذشته رسیدگی به موضوع تخصیص ارز به گوشت قرمز وارداتی بود که هیچ جزییاتی از این جلسه تا کنون منتشر نشده است.
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها پایگاه خبری لقمه: بیش از یک ماه است که از عرضه رسمی شکر خبری نیست. این کالا در برخی از فروشگاه‌های کوچک بدون درج قیمت، هر بسته ۹۰۰ گرمی ۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
صفحه 1 از 1745   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.