کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها با پایان فصل سرما، زندگی عشایر آرام‌آرام شکل حرکت به خود می‌گیرد. خانواده‌ها؛ دام‌ها، چادرها و خاطرات زمستانی‌شان را جمع می‌کنند و حرکت به‌سوی ییلاق را آغاز می‌کنند. این کوچ فقط یک جابه‌جایی نیست؛ بخش . . .
عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران پایگاه خبری لقمه: در گزارش پیش رو تصاویری از برداشت مرکبات از باغ‌های روستای حاجی کلا استان مازندران را مشاهده می کنید.
عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر پایگاه خبری لقمه: هر ساله برداشت مرکبات از باغ‌های مازندران توسط کشاورزان از ابتدای پاییز آغاز می شود و تا اواسط بهمن ادامه دارد.
گزارش تصویری برداشت چای در گیلان پایگاه خبری لقمه: چایکاران پر تلاش گیلان مشغول برداشت برگ سبز چای از باغات خود هستند و کارخانجات چایسازی برای دریافت برگ سبز چای از چایکاران آمادگی دارند.
برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس پایگاه خبری لقمه: تربت‌حیدریه ازجمله شهر‌های کهن خراسان رضوی است که دارای زمین‌های وسیعی در حوزه کشت زعفران بوده و به همین دلیل شهرت جهانی پیداکرده است و اغلب خانواده ها در تربت حیدریه دارای مزارع کشت . . .
نمایشگاه عکس سفره‌های هفت‌سین افتتاح شد/ تجلیل از پزشک هنرمند مدافع سلامت پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس «سفره‌های هفت‌سین» و موزه عکاسی ایران شامگاه دوشنبه ۲۵ اسفندماه با تجلیل از 5 هنرمند پیشکسوت و پزشک هنرمند مدافع سلامت در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی تهران افتتاح شد.
کاریکاتور شکست کرونا با رعایت جدی اصول بهداشتی پایگاه خبری لقمه: کرونا با رعایت قرنطینه خانگی به همراه تلاش مدافعان سلامت شکست خواهد خورد.
صفحه 1 از 46   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.