تقویت حافظه با این ۶ خوراکی پایگاه خبری لقمه: اگر می خواهید ذهنی قوی داشته باشید از این شش خوراکی بخورید تا ذهن تان تقویت شود.
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ پایگاه خبری لقمه: استرس و اضطراب از مهم‌ترین عوامل روان‌شناختی پرخوری عصبی هستند.
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد دارچین ممکن است بر نحوه جذب برخی داروها توسط بدن تأثیر بگذارد.
دمنوش‌ها و راز خوابی آرام پایگاه خبری لقمه: از دیدگاه طب ایرانی دلیل بی‌خوابی به خشکی مغز مرتبط است، هنگامی که مغز به مقدار کافی رطوبت نداشته باشد، بی‌خوابی حاصل می‌شود؛ به منظور بهبود این مشکل می‌توان از داروهای گیاهی کمک گرف . . .
اینفوگرافیک؛ بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی پایگاه خبری لقمه: بهار که می شود درختان توت پرشمار در تهران پر از توت می شوند و هر کسی را برای خوردن آنها وسوسه می‌کند.
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: برای افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید هستند، تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری ه . . .
صفحه 1 از 136   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.