صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
صنایع و خدمات
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
ارسال به دوست
مشخصات دوست خود را برای ارسال خبر به همراه پیغامی برای وی وارد نمایید
نام
*
پست الکترونیکی :
*
پیغام:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید
متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...
کنسروهای ممنوعه!
خبر نگرانکننده استفاده از گوشت دلفینهای مرده و ف...
بهترین زمان مصرف کله پاچه
غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این هندیهای عجیبخور!
پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگهای عجیب و متفاوت است، اما اینبار نگاهی داریم به غذاهای آنها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی
پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
توصیههای سرآشپز برای کاهش مصرف نمک
همه میدانیم که مصرف بیش از اندازهی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفهای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیهی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
آیا پس از رفع تحریمها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟
عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی در گفتوگویی به دوره پسا تحریم و فرصتها و تهدیدهایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار میدهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است