صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
1جدید
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
1جدید
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
1جدید
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
صنایع و خدمات
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صادرات و واردات
>
ارسال به دوست
مشخصات دوست خود را برای ارسال خبر به همراه پیغامی برای وی وارد نمایید
نام
*
پست الکترونیکی :
*
پیغام:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟
رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجهفرنگی با سبزی خی...
کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد میشود
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...
باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن!
تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی
این مقاله به محتوای تغذیهای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی میپردازد.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟
بیشتر چیپس های خانگی بسته بندی شفاف دارند. وقتی این بسته بندی ها در معرض نور آفتاب قرار می گیرد، روغن داخل ورقه های سیب زمینی بیشتر پراکسید می شود و ترکیب های مضر بیشتری تولید می کند.
با این مواد غذایی سموم بدن خود را دفع کنید (1)
برخی از مواد غذایی باعث سمزدایی بدن می شوند. به طور مثال، همیشه گفته می شود سیر باعث دفع سموم بدن می شود. اما برخی از خوراکی ها، غذاها، سالادها یا میان وعده های ساده نیز می توانند باعث دفع بسیاری از سموم از بدن شوند.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟
تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پردرآمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه بهدست میآورند، زحمت زیادی میكشند و آنقدر روشهای جدید ابداع كردهاند كه رئیس سازمان غذا و دارو میگوید شناسایی این تقلبها نیازمند خلاقیت است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است