صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
صنایع و خدمات
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ارسال به دوست
مشخصات دوست خود را برای ارسال خبر به همراه پیغامی برای وی وارد نمایید
نام
*
پست الکترونیکی :
*
پیغام:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی
برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...
جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر میدهد
نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری
پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چه گوشتی بخریم؟
در این مقاله مقایسه 5 گوشت رایج در بازار انجام شده است.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟
در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان میکنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
چرا فلفلها برای سلامتی مفیدند
فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامینهای موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی میباشند. فلفل دلمهای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن میباشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است