کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر یک مطالعه جدید نشان می دهد که مکمل های روغن ماهی ممکن است به سالمندان پرخطر کمک کند تا از بیماری آلزایمر دور بمانند.
چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد معدنی در بدن است و در صدها واکنش شیمیایی بدن نقش دارد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بس . . .
عین اللهی در پیامی به مناسبت روز خبرنگار؛ رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است وزیر بهداشت، اطلاع رسانی صادقانه، شفاف و اثربخش به مردم را همچون بازوی پرتوانی برای ارتقای توانمندی‌های نظام حکمرانی کشور دانست.
طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! پایگاه خبری لقمه: فعال مجازی آمریکایی و ضد صهیونیست در واکنش به سقوط بازارهای مالی جهان در پی اقدام قطعی ایران در تنبیه «اسرائیل»نوشت: ایران هنوز یک موشک هم شلیک نکرده، ولی جهان در حال فروپاشی است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج ایرانی عنوان کرد حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایرانی با تاکید بر اینکه انتظار ما از دولت چهاردهم این است که به عنوان کالای اساسی به برنج ارز ترجیحی تخصیص دهد تا قیمت تمام شده برنج منطقی باشد و مردم بتو . . .
توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از آغاز توزیع بیش از یک‌هزار و ۷۵۰ تُن کالای اساسی در آستانه اربعین حسینی و جزئیات سهمیه مواکب اربعین در استان تهران خبر داد.
صفحه 27 از 582  اول  قبلی   22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا! یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سال‌هاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.