صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
پایگاه خبری لقمه: در پی کشته شدن کارمندان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در جریان حملات صهیونیستی در غزه، لهستان سفیر رژیم صهیونیستی در ورشو را فراخواند.
مشاور دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران:
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
متخصصان و صاحبنظران معتقدند که ایجاد و پی ریزی رویکردهای مشارکتی و حکمرانی از طریق برنامه شهر سالم در سطح شهرها، ارتقای همه جانبه سلامتی شهروندان و تاثیرگذاری بر مولفه های اجتماعی سلامت را در پی خواهد . . .
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
پایگاه خبری لقمه: یکی از لذتهای هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستورانهای خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستورانهای رنگارنگ یافتن بهترین رستورانها برای مسافران غریب کار چندان سادهای نیست . . .
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره امور فراورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: فرآورده های غذایی دارای تولیدات داخل، مجوز واردات نمی گیرند.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر میکند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: هیچ گونه تغییر قیمت در کالاهای اساسی همچون مرغ صورت نگرفته است.
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
پایگاه خبری لقمه: مدیر عالی حرم مطهر رضوی گفت: در مجموع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در ایام ماه مبارک رمضان بین روزهداران حرم مطهر رضوی توزیع خواهد شد.
صفحه 36 از 586
اول
قبلی
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است!
اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...
گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون
عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...
۸ آسیب صبحانه نخوردن
صرف صبحانه خیلی مهم است و چشمپوشی از آن در طولانی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی
سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟
فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژهگزینی در حوزه صنایع غذایی، میگوید که تاکنون برای نامهای غذاها معادلسازی نکرده و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
فرصتها و چالشهای تعامل شهرداریها با رستورانداران
پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستورانداران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستورانها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته میشود.
امان از دل و قلوه
شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابانها یا میدانهایی که حرفه اصلی مغازهداران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآوردههای دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است