لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد پایگاه خبری لقمه: در پی کشته شدن کارمندان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در جریان حملات صهیونیستی در غزه، لهستان سفیر رژیم صهیونیستی در ورشو را فراخواند.
مشاور دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران: ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است متخصصان و صاحبنظران معتقدند که ایجاد و پی ریزی رویکردهای مشارکتی و حکمرانی از طریق برنامه شهر سالم در سطح شهرها، ارتقای همه جانبه سلامتی شهروندان و تاثیرگذاری بر مولفه های اجتماعی سلامت را در پی خواهد . . .
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست . . .
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره امور فراورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: فرآورده های غذایی دارای تولیدات داخل، مجوز واردات نمی گیرند.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: هیچ گونه تغییر قیمت در کالاهای اساسی همچون مرغ صورت نگرفته است.
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان پایگاه خبری لقمه: مدیر عالی حرم مطهر رضوی گفت: در مجموع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در ایام ماه مبارک رمضان بین روزه‌داران حرم مطهر رضوی توزیع خواهد شد.
صفحه 36 از 586  اول  قبلی   31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.