صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آنتی پاستو، پیش غذای رسمی ایتالیایی
«آنتی پاستو» antipasto کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است.
طرز تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی
افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می کنند. اما از بال می توان پیش غذاهای خوشمزه تری هم تهیه کرد.
دستور تهیه ژله خاکشیر
ژله خاکشیر هم از آن نوع ژله هایی است که اگر یک بار امتحان کنید طرفدار آن می شوید.
طرز تهیه موهیتو؛ نوشیدنی خوش طعم مکزیکی
موهیتو یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که در چند سال اخیر در منوهای بیشتر رستوران های ایرانی هم می توان آن را پیدا کرد و سفارش داد.
طرز تهیه آسان سـالاد نخود
نخود یکی از حبوبات پرطرفدار میان ایرانیان است که در غذاها و سالادها کاربرد دارد.
روش تهیه سوپ چربی سوز و لاغرکننده
این سوپ همان سوپی است که در رژیم «سوپ چربی سوز» یا «رژیم سوپ کلم» که یک رژیم سم زدایی و کاهش وزن است مورد استفاده قرار می گیرد.
دستور تهیه ژله هنــدوانه
در تابستان که فصل میوه خوشمزه هندوانه است، بد نیست ژله آن را نیز تهیه کنید.
صفحه 21 از 37
اول
قبلی
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است
خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...
دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید میکند
متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...
ویتامین D و بیماری سل
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نوشیدنیهای مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده
یک كارشناس تغذیه، نوشیدنیهایی را كه با خیال راحت میتوانید نوش جان كنید، را به شما می گوید.
در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟
متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف میکنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمیدانند چرا وزنشان افزایش پیدا میکند.
با این خوراکی ها وزن خود را کاهش دهید
بیشتر ما دوست داریم وزن کم کنیم تا اندام مناسبی داشته باشیم بلکه...
تولید دانههای روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است
پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانههای روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانههای روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است