تصاویری از کافی شاپ اسلامی در قاهره مصر D. Cappucino café اولین کافی شاپ اسلامی در مصر است که توسط «عباس الاکاد» راه اندازی شده است.
ساندویچ‌قاپی مرغی! یک پرنده دریایی در یکی از بنادر فرانسه با ساندویچ‌قاپی از اهالی بندر امرار معاش می کند!
هنرنمایی یک چینی با پوست تخم‌مرغ + عکس آقای "ون فولیانگ" اهل چین مجسمه های باور نکردنی با پوست تخم مرغ درست کرده است که در زیر می بینید:
هات داگ خوری پروین و پرسپولیسی‌ها در هامبورگ این عکس مربوط به سال 1381 و اردوی پیش فصل تیم پرسپولیس در شهر هامبورگ آلمان است.
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
کوچک‌ترین تخم مرغ جهان +‌ عکس وقتی «پائول رائی» از خواب بیدار شد تا تخم مرغ‌هایش را جمع کند فکر نمی‌کرد که با پیدا کردن کوچک‌ترین تخم مرغ جهان تصویرش در اینترنت هزاران بار به اشتراک گذاشته شود.
وقتی اردوغان کیک دهان دیگران می گذارد تصویر گذاشتن کیک توسط نخست وزیر ترکیه در دهان وزیر خارجه سابق سعودی به شدت مورد توجه کاربران اینترنتی قرار گرفت.
صفحه 12 از 15  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت