ایستاده با هندوانه‌ها هندوانه‌ها را با نظم و ترتیب در مغازه‌اش چیده است. می‌گوید الان دو نوع هندوانه برای فروش دارد؛ هندوانه‌هایی كه به «نیاگارا» معروف است و نوعی دیگر كه به نام «چیتی» شناخته می‌شود. آن‌طور كه از حرف‌هایش . . .
داستانک؛ شب یلدا پیرزن رفت جلو نشست پای جعبه میوه …. تا دستش رو برد داخل جعبه شاگرد میوه فروش گفت : دست نزن نِنه ! وَخه برو دُنبال کارت ! پیرزن زود بلند شد …خجالت کشید !
گزارش تصویری / شب یلدا در آسایشگاه خیریه کهریزک معلولان آسایشگاه خیریه کهریزک طولانی ترین شب سال را در شب یلدا جشن گرقتند.
ریشه های دینی «شب یلدا»/ ایرانیان آفریننده جهان را نور مطلق می‎دانستند یک محقق و پژوهشگر مسائل فرهنگی به ریشه دینی آیین ایرانی «شب یلدا» اشاره کرد و گفت: این آیین را می‎توان یکی از نشانه‎های تمایل روح ایرانی به شادی دانست زیرا که در تاریک‏ ترین شب سال با فراهم آوردن نعمت . . .
فراخوان دومین جشنواره عکس یلدا جشنواره عکس یلدا، به دلیل تقارن زمانی با ایام سوگواری با سه سال وقفه برگزار شده و تا سه سال دیگر هم برگزار نخواهد شد.
انار از بین برنده غم و اندوه/هندوانه سرشار از ویتامین A و C یک متخصص تغذیه گفت: دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، از بین برنده غم و اندوه، افزایش هوش آدمی، درمان قند، خستگی و کاهش استرس تنها برخی از خواص انار است. انار ایران یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و دارای خاصی . . .
آشنایی با آداب و سنن مردم استان لرستان در شب یلدا مردم لرستان نیز هر سال طولانی‌ترین شب سال "شب یلدا" را با آداب و رسوم ویژه‌ای سپری می‌کنند. آداب و رسوم طولانی‌ترین شب سال در آغاز فصل زمستان همواره از گذشته‌های دور در جای جای ایران زمین مرسوم بوده و . . .
صفحه 9 از 16  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
غذاهای محبوب در آسیا را بشناسید در اینجا 10 نوع از محبوب ترین غذاهای آسیایی که بسیار خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارند را برایتان معرفی کرده ایم.
استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاه‌های خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.