صنعت ته دیگ سازی ایران/ پیشنهاد برای تزیین ته دیگ ته دیگ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی هاست که نمونه هایی از آن با ذوق و سلیقه بسیار وجود دارد.
تصاویری از تزیین های زیبا و اشتهاآور از غذاها تزیین غذا یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد. هنری که در عکس های آن را می بینید نوعی تزیین غذا است اما به شیوه ای خلاق تر و زیباتر که توسط "سامانتا لی" samantha lee ا . . .
شیرینی و تنقلات شب یلدا/ تصاویر کیک هایی به شکل هندوانه برای شب چلّه اگر قصد دارید برای شب یلدا، کیک تهیه کنید می توانید آن را به شکل هندوانه تزیین کنید.
شیرینی و تنقلات شب یلدا/ ایده هایی برای تزیین هندوانه به شکل کیک برای یلدا هندوانه یکی از میوه های شب یلدا است که معمولا برای مهمانی شب یلدا به شیوه های مختلف سرو می شود.
آثار منتخب پنجمین مسابقه عکاسی از سفره های حسینی 91 در زیر آثار منتخب پنجمین مسابقه عکاسی از سفره های حسینی را مشاهده می کنید.
برداشت زعفران در خراسان سابقه کاشت زعفران در ایران به بیش از ۳۰۰۰ سال می‌رسد. از هر ۱۱۰ تا ۱۷۰ گل تازه‌ی آن، یک گرم و از حدود ۱۵۰ هزار گل، یک کیلو زعفران خشک به‌دست‌ می‌آید. این گیاه به نام های طلای سرخ یا طلای کویر نیز شهر . . .
صفحه 16 از 46  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت