برداشت توت فرنگی در جویبار لقمه: برداشت توت فرنگی در شهرستان جویبار استان مازندران
برداشت گل محمدی و گلاب گیری قمصر کاشان لقمه: برداشت گل محمدی و گلاب گیری در قمصر کاشان آغاز شد.
اعتیاد باور نکردنی یک دختر به … ! +عکس کالین، مادر ۳۱ ساله ناتالیا، می‌گوید: “هر روز تلاش می‌کنیم تا مانع ناتالیا شویم که چیزهایی بخورد که می‌توانند او را بکشند.”
گزارش تصویری / نشاکاری سنتی لقمه: نشاکاری سنتی در زمینهای کشاورزی مازندران.
گزارش تصویری / بازار هفتگی جویبار لقمه: بازار هفتگی جویبار نیاز روز مره مردم منطقه جویبار را هر هفته تامین می کند و محلی برای عرضه و تقاضای کالاهای ارزان قیمت است.
گزارش تصویری / برداشت گل محمدی و گلاب گیری (2) لقمه: برداشت گل محمدی و گلاب گیری در میمند فارس آغاز شد.
گزارش تصویری / برداشت گل محمدی و گلاب گیری در میمند فارس لقمه: برداشت گل محمدی و گلاب گیری در میمند فارس آغاز شد.
صفحه 38 از 46  اول  قبلی   33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

  ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید جوانه‌های غلات و دانه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و موا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...