آداب و رسوم ایرانیان در عید سعید فطر یکی از دو عید بزرگ اسلامی است که در روز اول ماه شوال آن را جشن می گیرند. مسلمانان پس از یک ماه روزه و عبادت پروردگار، چشم به راه این روز بزرگ هستند و با برپایی آیین های خاص این روز، به اصطلاح ماه رمضا . . .
فرهنگ غذایی مسلمانان جهان در ماه رمضان + عکس لقمه: مسلمانان در سراسر جهان با آمدن ماه رمضان،علاوه بر پرداختن به واجبات و مستحبات دینی‌ شان،این ماه را با آذین‌بندی خیابان‌ها و پختن غذاهای مقوی خاص این ماه بالاخص انواع شیرینیجات، هرچه باشکوه‌تر بر . . .
روش تهیه حلیم خوشمزه برای سفره افطار لقمه: حلیم، یکی از انواع غذای بسیار خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد که البته طرز پخت آن نیز کمی دشوار است.
دسرهای ماه رمضان/ روش پخت مرحله به مرحله شله زرد لقمه: شله زرد یکی از انواع دسرهای ایرانی است که در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و بر سر سفره افطار جای دارد.
کوروش ‌تهامی: اولین باری که روزه گرفتم مدام به ساعت نگاه می‌کردم کوروش تهامی گفت: اولین بار 12 ساله بودم که روزه گرفتم. گرسنگی و تشنگی به من فشار آورده بود و مدام به ساعت نگاه می‌کردم تا اذان را بگویند؛ اما آن روز سعی کردم و روزه‌ام را با سختی کامل گرفتم.
سحری، ساندویچ با طعم مورچه! ایام غیر ماه ‌مبارک که برای بیداری سحر محدودیت داشتیم، بچه‌ها وعده ناهار را با نان، ساندویچ می‌کردند با یک لیوان آب بالای سر خود می‌گذاشتند. وقت سحر که می‌شد، مخفیانه زیر پتو سحری می‌خوردیم.
هنگام افطار، سبزی را فراموش نکنید لقمه: مردم از فواید مصرف میوه و سبزی آگاهی کافی دارند ولی به اندازه کافی مصرف نمی‌کنند و هنوز هم می‌توان گفت که میوه و سبزی در سبد غذایی ایرانیان بسیار محدود است و به مصرف میوه و سبزی توجه کافی ندارند . . .
صفحه 34 از 40  اول  قبلی   29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
6 علت اضافه وزن در مردان اگر از خودتان می‌پرسید چرا زمانی که اکثر مردها روی ترازو می‌روند عقربه‌ی آن به سرعت شروع به چرخش می‌کند مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.