با خواص دارویی پنیرک آشنا شوید پنیرک گیاهی است علفی، به ارتفاع تا 60 سانتی متر و پایا. به صورت خودرو، در بسیاری از نقاط می روید و برای استفاده نیز کشت می گردد.
مصرف بی‎رویه آنتی بیوتیکها میکروبها را جسورتر می‌کند عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: مصرف بی‎رویه آنتی بیوتیکها در بیشتر اوقات نه تنها بیماری را درمان نمی‏‌کند بلکه عوارض آن را تشدید می‏‌کند.
اولین اسپری خوراكی میكروب‌كش برای مقابله با آنفلوآنزا متخصصان علوم پزشكی در آمریكا موفق به تولید یك اسپری جدید خوراكی و ضدعفونی‌كننده شده‌اند كه ظاهرا می‌تواند 99.9 درصد از میكروب‌های هوازی عفونی را نابود كند.
تولید دارو های باكیفیت دركشور رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود گفت: خوشبختانه در در حال حاضر زمینه تولید دارو شاهد تولید و رونمایی از داروهای اساسی، باکیفیت و موردنیاز داخلی هستیم.
عصاره گیاه فاگونیا کرتیکا در درمان سرطان سینه موثر است محققان دانشگاه استون و بیمارستان روسلزهال با انجام یک تحقیق دریافتند که چای به دست آمده از عصاره گیاه فاگونیا کرتیکا می‌تواند در درمان سرطان سینه موثر واقع شود.
مصرف مكمل‌های رژیمی «روموفان» خطر خونریزی را تشدید می‌كند سازمان غذا و داروی امریكا (FDA) در بیانیه جدیدی نسبت به عوارض شدید مصرف مكمل‌های رژیمی «روموفان» هشدار داد.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده ا . . .
صفحه 23 از 25  اول  قبلی   16    17    18    19    20    21    22    23    24    25   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.