قیمت هر شانه تخم‌مرغ به بیش از 9000 تومان رسید در حالی که قیمت هر شانه تخم‌مرغ در بازار مصرف به بیش از 9000 تومان رسیده است مرغداران معتقدند کمبود و گران شدن نهاده‌ها، هزینه‌های تولید را افزایش داده و این قیمت برای فروش تخم‌مرغ منطقی است.
نامه دامداران به سازمان حمایت درباره قیمت خوراک وزارت صنعت از تفاهمنامه‌ای خبر داده است که بر اساس ان قیمت نهاده‌های تحویلی به دامداران در بندر تعیین می‌شود، این در حالی است که اتحادیه دامداران طی نامه‌ای به سازمان حمایت اعلام کرد این قیمت‌ها برای . . .
قیمت لبنیات تا پایان سال تغییر نمی‌کند/ رشد ۱۴ درصدی صادرات لبنیات دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: تمام تلاش کارخانه‌های لبنی این است که قیمت شیر و لبنیات تا پایان سال تغییر نداشته باشد.
آخرین قیمت زعفران در بازار داخل و خارج قیمت زعفران در بازار با نرخ خرید آن از کشاورزان حدود 100 هزار تومان تفاوت دارد و برخلاف سایر بخش‌های تولید در کشاورزی، بیشترین سود این محصول نصیب زعفران‌کاران می‌شود.
افت تولید فرآورده گوشتی از ۱۵۰ هزار به ۸۰ هزار تن در ۴ ماه/ لغو صادرات به دلیل گرانی گوشت مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی از کاهش تولید محصول به ۸۰ هزار تن در سال جاری رسیده که علت آن لغو صادرات به دلیل گرانی مواد اولیه و گوشت در داخل کشور است.
افزایش ۶۹ درصدی قیمت برنج و ۴۲ درصدی گوشت نسبت به سال قبل گزارش بانک مرکزی در هفته منتهی به ۲۵ مرداد حاکی از افزایش ۶۹ درصدی قیمت برنج، ۴۲ درصدی گوشت،۹۴ درصدی حبوبات و ۸۰ درصدی سبزیهای تازه است.
بستنی و آبمیوه گران نشده‌ است+ قیمت‌ها رییس اتحادیه فروشندگان آبمیوه و بستنی از عدم افزایش نرخ مصوب اتحادیه خبر داد.
صفحه 36 از 45  اول  قبلی   31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت