لقمه گزارش می‌دهد؛ تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری هایی که در این فصل بروز می کنند هستیم اما یکی از مهلک ترین آنها تب کریمه کنگو است که با رعایت موارد و نکات بهداشتی و تغذیه ای قابل کنترل است.
قیمت شیر چرا بالا رفت/ توضیح دبیر انجمن صنایع لبنی پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: صنایع لبنی گرفتار هستند و با قیمت بالاتری محصول خود را تولید می‌‌کنند و حاشیه سود آنها بسیار کم است و بسیاری هم متضرر می‌شوند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام: عرضه مناسب نهاده ها باعث ارزانی گوشت قرمز و مرغ ورناصری گفت: هم‌اکنون شرایط متعادلی در کشور در این زمینه به وجود آمده است اما همه هزینه‌های تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز را نمی‌توان ناشی از تغییر قیمت در نهاده‌ها دانست و عوامل متعدد دیگری هم در این حو . . .
یک راهکار برای نابسامانی بازار گوشت/ حذف ارز 4200 تومانی پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول برای نابسامانی بازار گوشت بیان کرد: تا وقتی قیمت گوشت وارداتی حدود ۲۹ تا ۳۰ هزارتومان باشد، نابسامانی‌های بازار ادامه دارد و باید ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات این کالا حذف . . .
رئیس شورای تامین دام: آرامش بازار به زودی با فرارسیدن فصل زایش دام / قاچاق ماده بره ها به کشورهای حاشیه خلیج فارس پوریان گفت: نرخ هر کیلو دام زنده درب دامداری‌ها را ۳۵ تا ۳۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با استمرار واردات دام زنده و افزایش زایش دام پیش بینی می‌شود که بازار در روز‌های آتی به آرامش برسد.
صادرات مرغ لغو شد پایگاه خبری لقمه: بر اساس بخشنامه گمرک، صادرات مرغ از اول اسفندماه ممنوع شد.
از سوی مقام مسئول؛ احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح رد شد پایگاه خبری لقمه: مسئول صید و ذبح حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور گفت: در صورتی که ادعای عرضه طیور بدون ذبح شرعی صحت داشت، ناشران عکس جعلی در شبکه های مجازی به طور حتم نام برند و کشتارگ . . .
صفحه 14 از 52  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
لاغر شدن برای سلامت یا زیبایی آیا شما هم فکر می کنید هر قدر لاغرتر باشید، زیباتر هستید و کاهش وزن و لاغر شدن به بهبود کیفیت زندگی تان کمک می کند؟