افزایش 43.2 درصدی تورم تولید در گاوداری های صنعتی در بهار امسال پایگاه خبری لقمه: مرکز آمار ایران اعلام کرد: شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در فصل بهار 1396 به عدد 230.41 رسید که نسبت به فصل قبل (زمستان 95) 43.2 درصد افزایش را نشان می دهد.
بیماری های حیوانات نشخوار کننده 7.5 برابر کاهش یافته است پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: بیمارهای حیوانات نشخوار کننده طی سال های ٩٢ تا 95 معادل 7.5 برابر کاهش یافته است.
بازار نهاده های دامی داغ شد پایگاه خبری لقمه: در چند ماه اخیر نرخ نهاده های دامی از قبیل ذرت و جو در بازار افزایش چشمگیری یافت که در چنین شرایطی ادامه تولید از سوی دامداران امکان پذیر نیست.
عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان عشایر ایران گفت: عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت معادل ۲۵ درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند.
بازار نهاده های دامی تکان خورد/ جو ٤٠ درصد گران شد پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنفی گاوداران از افزایش ٤٠ درصدی قیمت جو در بازار خبر داد و گفت: یونجه و سبوس نیز به تبع این مساله گران شده اند.
مشکل اصلی بازار گوشت نابسامانی سیستم قصابی است پایگاه خبری لقمه: یک تامین کننده گوشت و دام با بیان اینکه مشکل اصلی بازار گوشت مربوط به نابسامانی سیستم قصابی است، گفت: در حال حاضر این سیستم برای بازار گوشت تعیین تکلیف می کند.
تولید سالانه ۳۰۰ تن بره موم طبیعی در ایران پایگاه خبری لقمه: محقق بخش پژوهش های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی، از ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ تن بره موم طبیعی در ایران خبر داد و گفت: این محصول، دارای خواص ضدسرطانی بوده و یک آنتی بیوتیک طبیعی . . .
صفحه 24 از 52  اول  قبلی   19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت