قیمت مرغ و تخم مرغ در بازار به نرخ ستاد تنظیم بازار رسید پایگاه خبری لقمه: نرخ مرغ و تخم مرغ با افزایش قیمت نسبت به روزهای گذشته خود را به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار نزدیک کرد.
زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ پایگاه خبری لقمه: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران با اشاره به اینکه مرغداران در هر کیلو تولید تخم مرغ ۲۳ هزار تومان ضرر می‌کنند، گفت: با این وضعیت مرغ‌ها کشتار می‌شوند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور خبر داد؛ ۷۰ هزار تن مرغ در سردخانه داریم و ۷۰ هزار تن ذخیره کردیم پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور خبر داد که ۲۰ کشتی حامل بیش از یک میلیون تن نهاده دام و طیور داریم که بخشی از آن منتظر بارگیری و تخلیه و بخش دیگر روی آب است.
اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با انتقاد از سیاست های وزارت جهاد در زمینه تامین و توزیع نهاده های دامی گفت:۵۰ روز از جوجه ریزی برخی واحدها می گذرد اما آنها هنوز نهاده نگرفته . . .
وعده وزارت کشاورزی به تولید کنندگان برای تامین نهاده های دامی پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهادکشاورزی گفت: وزارت جهادکشاورزی درصدد تامین نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان است و برای همین تولیدکنندگان هیچ نگرانی‌ از این بابت نداشته باشند.
نابسامانی‌ها در بازار جوجه/ اراده برای برخورد با واحدهای متخلف و دلال بازی نیست پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه به ۱۰ هزار تومان رسیده است، گفت: اراده لازم برای برخورد با واحدهای مرغ مادر متخلف و دلال بازی موجود در بازار جوجه وجود . . .
ثبات قیمت گوشت قرمز تا پایان سال رییس شورای تامین دام کشور از تداوم ثبات قیمت گوشت قرمز و در برخی موارد کاهش قیمت‌ها در بازار داخلی خبر داد و گفت: با توجه به شرایط فعلی مازاد جمعیت دامی، تا پایان سال گوشت مورد نیاز کشور تامین است و ا . . .
صفحه 8 از 53  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.