افزایش 105 درصدی قیمت مرغ طی یک سال پایگاه خبری لقمه: بررسی قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، گوشت قرمز و مرغ نشان می دهد که قیمت این قبیل کالاهای اساسی در فاصله یک سال بین 39 تا 105 درصد افزایش یافته است.
دلایل گرانی مرغ/ شرایط بهبود می یابد؟ پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به دلایل گرانی مرغ گفت: اگر نظارت انجام و بازار کنترل نشود بعید است شرایط بهبود یابد.
گرانی مرغ قابل پیش بینی بود! پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه قیمت مرغ در برخی شهرها به ۴۵ هزارتومان افزایش یافته است، از سوءمدیریت های صورت گرفته در این حوزه به شدت انتقاد کرد.
قیمت مرغ در بازار دو نرخی شد پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی از دو نرخی شدن قیمت مرغ مرغ در بازار خبر داد.
علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور پایگاه خبری لقمه: فرماندار گرمی اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ تن عسل ناب از كلنی های شهرستان گرمی در استان اردبیل برداشت می‌شود.
کاهش قیمت گوشت به چه دلیل است؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به کشتار بره‌های ماده به دلیل کمبود نهاده و علوفه، گفت: این کار نوعی نسل کشی است و در آینده ای نزدیک کشور را با مشکل مواجه می کند.
کاهش ١٠ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی نسبت به فروردین پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش ١٠ هزار تومانی قیمت این نوع گوشت نسبت به فروردین ماه خبر داد و گفت: کشتار دام های مولد نگران کننده است.
صفحه 8 از 50  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر شیر مادر بر رشد کودک

  با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید به عقیده‌ی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.