قیمت نان براساس نرخ گندم تعیین می‌شود رییس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: قیمت نان بر اساس نرخ تحویلی گندم به کارخانجات آرد تعیین می‌شود. همچنین افزایش قیمت مواد اولیه تولید نان و دستمزد کارگران در افزایش قیمت نان تاثیرگذار است.
قیمت جهانی گندم 1.9 درصد افزایش یافت قیمت گندم در بازارهای جهانی با انتشار خبری مبنی بر خرید 960 هزار تن گندم از سوی چین به بالاترین میزان در یک هفته رسید.
نرخ پایه خرید تضمینی گندم اعلام شد معاون بازرگانی شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 8 گفت: قیمت پایه خرید تضمینی گندم معمولی و دوروم در سال جاری با احتساب چهار درصد افت مفید و دو درصد افت غیر مفید 5500 و 5800 ریال است.
کاهش صادرات روغن آفتابگردان تا پایان سال 2013 صادرات جهانی روغن آفتابگردان از آوریل تا سپتامبر 2013 به میزان 0.8 میلیون تن نسبت به سال گذشته کاهش دارد.
صفحه 30 از 30  اول  قبلی   21    22    23    24    25    26    27    28    29    30   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
رژیم غذایی ضد سرطان زنانه سرطان تخمدان نهمین سرطان شایع بین زنان و پنجمین علت مرگ و میر آنهاست. در واقع سرطان تخمدان بیشتر از هر سرطان دیگری باعث مرگ در زنان می‌شود.
5 سوال راجع به هورمون‌ها و چاقی گاهی اوقات تغییرات هورمونی، تأثیر زیادی روی وزن می‌گذارد. زمانی که در ترشح هورمون‌های استروژن، اختلالاتی به وجود می‌آید و یا تیروئید کم کار می‌شود وزن افراد نیز دچار تغییراتی می‌شود. این اختلالات نه تنها روی زنان، بلکه روی مردان نیز تأثیر می‌گذارد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.