افزایش دوباره قیمت پیاز مقطعی است پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران معتقد است، افزایش دوباره قیمت پیاز مقطعی است و با ورود محصولات اصفهان نرخ آن کاهش می یابد.
قیمت انواع میوه و تره بار/پیاز گران شد پایگاه خبری لقمه: قیمت انواع میوه و تره بار در مقایسه با هفته های اخیر در بیشتر اقلام با ثبات نسبی همراه بوده است.
اعلام قیمت جدید ۳ محصول لبنی تا ۲ روز آینده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: سازمان حمایت مصرف کنندگان تا چند روز آینده نتیجه بررسی کارشناسی برای قیمت سه محصول، شیر، پنیر و ماست را اعلام می‌کند.
کاهش قیمت تخم مرغ پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: در حال حاضر متوسط هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳ هزار و ۲۰۰ تومان معادل شانه‌ای حداکثر ۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.
نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن در بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن را اعلام کرد و گفت: قیمت مرغ در بازار به ۷۰۵۰ تومان رسیده است.
نرخ جدید میوه و صیفی جات پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار با بیان اینکه قیمت انواع میوه، صیفی و سبزی در بازار مصرف به صورت متعادلی به فروش می رسد گفت: تنها ۲ محصول انگور یاقوتی و گیلاس قیمتی بالاتر از ح . . .
نرخ جدید انواع ماهی را در مراکز خرده فروشی/کاهش قیمت مرغ پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از کاهش قیمت مرغ به ۶۸۰۰ تومان در بازار خبر داد و نرخ جدید انواع ماهی را در مراکز خرده فروشی اعلام کرد.
صفحه 25 از 50  اول  قبلی   20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
آشنایی با خواص انبه پایگاه خبری لقمه: میوه انبه جزءمیوه هایی است که برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.