قیمت مرغ گرم در بازار تثبیت شد+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: قیمت مرغ گرم در عمده‌فروشی هر کیلوگرم ۵۰ هزار تومان و در سطح خرده‌فروشی‌های میادین میوه و تره‌بار ۵۳ هزار و ۹۵۰ تومان است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد؛ فاکتور خرید ملاک تشخیص گران‌فروشی محصولات شب یلدایی پایگاه خبری لقمه:سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره ملاک گران‌فروشی در بازار شب یلدا گفت: غیر از محصولاتی که نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار دارند در سایر محصولات ملاک بازرسی‌ها بر اساس قیمت فاکتور خرید اس . . .
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
تشریح عملکرد ۱۰۰ روزه مدیریت هوشمندسازی یارانه آرد و نان توسط مشاور وزیر اقتصاد پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر اقتصاد با تشریح عملکرد ۱۰۰ روزه مدیریت هوشمندسازی یارانه آرد و نان، گفت: هم اکنون روزانه بیش از ۸.۹ میلیون تراکنش خرید نان به ارزش ریالی ۸۲ میلیارد تومان و در قالب فروش ب . . .
قیمت امروز گوشت گرم گوسفندی و گوساله قیمت گوشت گرم گوسفندی و گوساله امروز شنبه ۲۲ مردادماه ۱۴۰۱ در خرده‌فروشی‌های سطح شهر تهران اعلام شد.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران مطرح کرد؛ بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت گوشت در ماه محرم پایگاه خبری لقمه: نیما حبیب‌فر، عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی، از احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت گوشت در ماه محرم خبر داد. این در حالی است که اکنون کشور با مازاد تولید بیش از چهار میلی . . .
صفحه 6 از 49  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.