در گفت وگو با لقمه بیان شد: نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
نرخ جدید نان از اول آذرماه امسال اعلام می شود پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه نانوایی های سنتی کشور با بیان اینکه نانوایی ها از سه سال گذشته تا کنون نرخ جدیدی دریافت نکرده اند گفت:نرخ جدید نان از اول آذرماه سالجاری اعلام می شود.
دعوت از مردم برای اهدای گروه خونی O منفی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: سازمان انتقال خون از دارندگان گروه خونی O منفی برای اهدای خون در مناطق زلزله زده از مردم دعوت کرده است.
امروز؛ 100 هزار بسته غذایی میان زلزله زدگان توزیع خواهد شد پایگاه خبری لقمه: دبیرکل جمعیت هلال احمر اعلام کرد: 300 نیروی هلال احمر در حال آواربرداری در مناطق زلزله زده هستند و هم اکنون در حال تحویل یک هزار دستگاه چادر دیگر هستیم و هفت هزار دستگاه چادر نیز تا . . .
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر پیام تسلیت صادر کرد پایگاه خبری لقمه: در پی وقوع زمین لرزه 7.3 ریشتری در مناطق غرب کشور، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با صدور پیامی به مصیبت دیدگان این حادثه دلخراش تسلیت گفت.
امکانات و تجهیزات مورد نیاز از استانهای مجاور به مناطق زلزله زده منتقل شود پایگاه خبری لقمه: وزیر کشور بر ضرورت انتقال امکانات و تجهیزات مورد نیاز از استانهای مجاور به مناطق زلزله زده تاکید کرد.
عطاری‌هایی که دارو عرضه کنند، متخلفند/عطاری‌ها چه فرآورده‌هایی را می‌توانند ارائه کنند؟ پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان غذا و دارو درباره موضع این سازمان در دوره جدید در زمینه تاسیس داروخانه‌های گیاهی، گفت: پیشنهادی مبنی بر تاسیس داروخانه‌های اختصاصی برای عرضه فرآورده‌های گیاهی مطرح شده اس . . .
صفحه 30 از 108  اول  قبلی   25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت