هر آنچه در مورد مصرف گوشت مرغ باید بدانید پایگاه خبری لقمه: محقق طب سنتتی با اشاره به اینکه هرچه مرغ چاق‌‌تر باشد، رطوبت بیشتری در بدن تولید می‌کند و مصرف آن چندان توصیه نمی‌شود، گفت: برای مردمی که فعالیت بدنی نسبتا کمی دارند، مصرف گوشت پرندگ . . .
استفاده از دهان شویه‌ها باید با مشورت پزشک انجام شود پایگاه خبری لقمه: یک دندانپزشک با تشریح علل ایجاد پوسیدگی دندان‌ها گفت: استفاده از دهان شویه‌ها باید با مشورت پزشک انجام شود.
استاندارد ۸ فرآورده غذایی ابطال شد پایگاه خبری لقمه: پروانه استاندارد هشت فرآورده غذایی باطل شد.
پایان مرحله اول برنامه "سلامت غذا"، امسال پایگاه خبری لقمه: رئیس آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در صورت حمایت لازم و تجهیز دانشگاه‌های اصلی، انقلاب بزرگی در رصد سموم مواد غذایی اتفاق خواهد افتاد، در عین حال بر لزوم ت . . .
مدیریت غذا و لوازم پزشکی و بهداشتی به سازمان استاندارد واگذار شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با رأی مجمع تشخیص مصلحت نظام، صدور مجوز تولید، واردات و مدیریت و نظارت بر مواد غذایی، تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گرف . . .
با دستور وزیر بهداشت، رسیدگی به مصدومان حادثه زلزله ادامه خواهد داشت پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه طبق دستور وزیر بهداشت رسیدگی به مصدومان حادثه ادامه خواهد داشت، گفت: خوشبختانه با استفاده از سامانه سیب، اطلاعات تمامی افراد بررسی شد و تمامی زنان ب . . .
اعضای ستاد کشوری طرح تحول سلامت دهان و دندان منصوب شدند پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت طی حکی اعضای ستاد کشوری طرح تحول سلامت دهان و دندان را منصوب کرد.
صفحه 39 از 98  اول  قبلی   34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
افزایش قدرت باروری با گیاهان اگر دچار مشکلات هورمونی و بی‌نظمی قاعدگی هستید می‌توانید به گیاهان اعتماد کنید. با ما همراه باشید تا با این گیاهان پرخاصیت آشنایتان کنیم.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.