مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی: واردات ۹۰ تن بذر دانه روغنی از فرانسه/ در تولید بذر با استاندارد جهانی فاصله داریم پایگاه خبری لقمه:در حالی ایران بیش از ۹۰ درصد در تامین روغن کشور وابسته است که مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از واردات ۹۰ تن بذر دانه روغنی از فرانسه خبر می‌دهد و می‌گوید: در تولید بذر با استاندا . . .
عراق واردات روغن خوراکی از ترکیه را محدود می‌کند پایگاه خبری لقمه: عراق به دلیل تنش های سیاسی با ترکیه قصد دارد یارانه دولتی اختصاص یافته به روغن خوراکی وارداتی از ترکیه را کاهش دهد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار: صادرات تخم‌مرغ رکورد زد/گران شدن تخم مرغ از نظربانک کشاورزی کارشناسی نیست پایگاه خبری لقمه: در حالی که براساس گزارش‌ بانک مرکزی تخم‌مرغ تنها کالای گران شده در بین مواد خوراکی عرضه شده در پایتخت طی هفته گذشته بوده است، مرغداران معتقدند این گزارش‌ها کارشناسی نیست و باید اصلاح . . .
صادرات سالانه بیش از 2 میلیارد دلار خشکبار ایرانی به بیش از 50 کشور جهان پایگاه خبری لقمه: سالانه بیش از دو میلیارد دلار خشکبار از ایران به بیش از ۵۰ کشور جهان اعم از آلمان، آمریکا، فرانسه، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، سوئد، نروژ و ... صادر می‌شود.
صادرات صنایع لبنی ایران به فدراسیون روسیه آغازشد پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: صادرات صنایع لبنی ایران در پی انعقاد تفاهمنامه همکاری دو جانبه به فدراسیون روسیه آغاز شد.
یک مقام مسئول: ایران با روسیه و عراق برای رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی گفت وگو کرد پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی گفت : جمهوی اسلامی ایران با روسیه و عراق برای رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی کشورمان در چندماه گذشته گفت و گوهای فشرده ای را با طرف های . . .
در واکنش به اخبار فروش برنج فاسد؛ وزارت جهاد کشاورزی: برنج های عرضه شده به بازار سالم است پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران عرضه برنج های فاسد انبار شده از سوی این شرکت به بازار را تکذیب کرد و گفت: برنج عرضه شده به بازار سالم است و تا پایان امسال مهلت مصرف دارد.
صفحه 43 از 67  اول  قبلی   38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت