کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی می‌تواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.
جزییاتی از «کشاورزی قراردادی» در سال زراعی آینده پایگاه خبری لقمه: «کشت قراردادی» که وزارت جهاد کشاورزی دنبال می کند با وجود ظرفیت هایی که گفته می شود تا 50 درصد می تواند تولید را افزایش دهد، ابهاماتی دارد که قبل از اجرا باید برطرف شود.
واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی پایگاه خبری لقمه: شرکت بازرگانی دولتی ایران، در پی ایجاد شبهاتی در فضای مجازی، فرآیند بررسی سلامت کالاهای اساسی وارداتی به کشور را تشریح کرد.
ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول با بیان اینکه ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی توسط جمهوری آذربایجان در دست بررسی است، گفت: تاکنون هیچگونه مستنداتی در این زمینه به ما ارائه نشده است.
نابسامانی‌ها در بازار جوجه/ اراده برای برخورد با واحدهای متخلف و دلال بازی نیست پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه به ۱۰ هزار تومان رسیده است، گفت: اراده لازم برای برخورد با واحدهای مرغ مادر متخلف و دلال بازی موجود در بازار جوجه وجود . . .
برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی توجه کامل به «امنیت غذایی» است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: اگر اقتدار غذایی در کنار اقتدار نظامی عملیاتی شود، امنیت غذایی ایجاد می‌شود.
گندم وارداتی روسی قابلیت مصرف انسانی دارد پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره کانون صنایع غذایی ایران گفت: مستندات امروز حاکی از آن است که گندم وارداتی از مبدا روسیه از لحاظ بهداشتی مورد تایید است و مشکلی برای مصرف انسانی ندارد.
صفحه 27 از 51  اول  قبلی   22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کروناویروس به تارهای صوتی آسیب می‌رساند.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود