سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: ۱۴۸ نفر در 24 ساعت فوت شدند/ شناسایی ۲۴۴۹ بیمار جدید کرونایی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی دو هزار و ۴۴۹ بیمار جدید کرونایی در کشور خبر داد.
توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیاد اپیدمی کووید ۱۹ مواجه باشیم، قطعا در فصل‌ سرد سال و همزمانی کرونا و آنفولانزا با مشکلات جدی‌تر و بحران شدیدتر و پیچیده‌تری نسبت به قبل روبرو خواهیم . . .
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: ۱۴۱ فوتی کرونا در ۲۴ ساعت گذشته/ آمار رو به افزایش است پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از فوت ۱۴۱ نفر بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
حریرچی خبر داد: اعمال محدودیت‌های کرونایی با اعمال قانون پایگاه خبری لقمه: معاون کل وزارت بهداشت گفت: محدودیت‌های کرونایی تنها با توصیه اعمال نخواهد شد و باید در مواردی اعمال قانون شود.
اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا در کشور به ۱۹ نفر رسید و این در حالی است که اپیدمی آنفولانزا در کشور تا سه هفته آینده ادامه خواهد داشت.
رییس سازمان غذا و دارو خبر داد: واردات دارو زیر لوای شرکت لوازم خانگی پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سوءاستفاده کنندگان از ارز دولتی اختصاص‌یافته به دارو، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت: حداقل پنج پرونده در این‌باره تشکیل و برای پیگ . . .
نامه وزیر بهداشت به دبیرکل WHO چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت در نامه ای به دبیرکل WHO با اشاره به تحریم های ظالمانه آمریکا، از دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، خواست تا اجازه ندهند، این گونه تصمیمات غیر منطقی بر سلامت مردم تاثیر مخرب ب . . .
صفحه 17 از 31  اول  قبلی   12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.