آغاز واکسیناسیون مادران باردار ۳۵ سال و بالاتر در مراکز بهداشتی پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از آغاز واکسیناسیون مادران باردار در مراکز بهداشتی خبر داد.
تزریق آسترازنکا برای خانم‌های زیر ۵۰ سال ممنوع نیست/ ۴۰۹ فوتی طی یک روز پایگاه خبری لقمه: بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۱۹ هزار و ۸۴ نفر رسید.
رئیس سازمان اورژانس کشور مشخص شد پایگاه خبری لقمه: پس از استعفای پیرحسین کولیوند و موافقت وزیر بهداشت با این استعفا، پیمان صابریان سرپرست اورژانس کشور شد.
تزریق ۴۲۷ هزار و ۷۴۵ دوز واکسن در شبانه روز گذشته پایگاه خبری لقمه: بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۴۲۷ هزار و ۷۴۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
آغاز واکسیناسیون معلمان و خبرنگاران از روز پنج‌شنبه پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت از آغاز واکسیناسیون علیه کرونا در گروه‌های جدید همزمان با عید سعید غدیر خبر داد.
اعلام گروه‌های سنی جدید واکسیناسیون در کشور پایگاه خبری لقمه: گروه های سنی جدید واکسیناسیون و استان های مقصد با اعلام وزیر بهداشت مشخص شد.
۴۴۴ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور شد پایگاه خبری لقمه: دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: با وارد شدن ۴۴۴ هزار دوز واکسن کرونا به کشور توسط جمعیت هلال احمر، پنجمین محموله هم تکمیل شد.
صفحه 7 از 27  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
10 علت پنهان چاقی را بشناسید اگر افزایش وزن شما ناشی از تجمع مایع در بدن بود، نگران نباشید زیرا این افزایش وزن دائمی نیست.