سوخت و ساز بدن با چه خوراکی هایی بالا می رود پایگاه خبری لقمه: افزایش متابولیسم بدن یا بالا رفتن سوخت و ساز نه تنها به حفظ وزن متعادل کمک می کند بلکه برای سلامت نیز مفید است.
کافئین: انرژی زا، چربی سوز یا اعتیاد آور! پایگاه خبری لقمه: درست است که کافئین دارای اثرات مفیدی می‌باشد اما نباید در مصرف روزانه آن زیاده‌روی کرد.
نکته های غذایی برای ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: ورزش و تغذیه به هم وابسته هستندد تغذیه نقش اساسی در تاثیرگذاری ورزش دارد و ورزشکاران باید ارتباط بین این دو را به خوبی درک کنند.
اندامی زیبا با رعایت این نکات تغذیه ای پایگاه خبری لقمه: امروزه ورزش و تناسب اندام دغدغه ی تمام گروه های سنی می باشد , اما رعایت نکات تغذیه ای قبل ,بعد و حتی در حین فعالییت بدنی بسیار مهم است .در این مقاله سعی داریم شمارا با نکاتی آشنا کنی . . .
7 نوشیدنی طبیعی مناسب برای ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: در زمان تمرینات ورزشی از طریق عرق کردن، آب زیادی از بدن خود را از دست می دهید و باید آن را جبران کنید، می توانید با آب خوردن آن را جبران کنید هم می توانید از نوشیدنی های طبیعی استفاد . . .
قبل و بعد از ورزش این 10 مواد غذایی را بخورید پایگاه خبری لقمه: با وجود اینکه هر شخصی نیازی متفاوت دارد و شدت ورزش های مختلف نیز با یکدیگر متفاوت است، متخصصان بر این عقیده هستند که برای سوخت رسانی به بدن قبل و بعد از ورزش فرمولی ساده وجود دارد. . . .
ورزشگاران روزه دار چه زمانی ورزش کنند پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: ورزشکاران بعد از فعالیت ورزشی هم باید برای تکمیل منابع قندی عضلات از مواد قندی پیچیده مثل نان سنگک و امثال آن یا خرما استفاده کنند.
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.