دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا پایگاه خبری لقمه: استفاده از دمنوش های گیاهی برای مقابله با عوارض بیماری کرونا، توصیه می‌شود.
کم کاری تیروئید چگونه سبب چاقی و اضافه وزن می‌شود پایگاه خبری لقمه: یک متخصص غدد و متابولیسم، درباره کم کاری تیروئید شدید و عواقب آن، توضیحاتی ارائه داد.
آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، در ارتباط با روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی، نکاتی را متذکر شد.
کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون پایگاه خبری لقمه: بر اساس یک مطالعه جدید، عسل خام می تواند به کاهش سطح کلسترول و قندخون کمک کند.
حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود پایگاه خبری لقمه: رژیم غذایی فستینگ که محدود کردن غذا خوردن به بخش کوچکی از روز است این روزها بسیار محبوب است. اما این به معنای سالم بودن آن نیست.
ورود خدمات طب سنتی وارد شبکه بهداشت کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات کم هزینه طب سنتی مورد تأیید وزارت بهداشت، از طریق شبکه بهداشت کشور در دستور کار قرار دارد.
در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ پایگاه خبری لقمه: این روزها میزان آلودگی هوا به وضعیت بسیار نامطلوبی رسیده و لطمات زیادی به سلامت مردم وارد می‌شود. خستگی، عصبانیت، کم حوصلگی، کلافگی، سردرد، سوزش چشم و گلو، مشکلات تنفسی و...از جمله آ . . .
صفحه 7 از 13  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  28 سال عمر بیشتر با قطع کامل مصرف الکل پایگاه خبری لقمه: دانشمندان سوئدی به نتیجه رسیدند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت