صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
>
کرونا
رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D
پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
فوتیهای کرونا به ۱۱۵ نفر رسید/ افزایش استانهای قرمز
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزیر بهداشت موارد فوتی به دلیل ابتلا به کرونا را در شبانه روز گذشته، ۱۱۵ نفر اعلام کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد:
از دست رفتن ۱۹۶ بیمار کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از دست رفتن ۱۹۶ بیمار کرونایی ظرف ۲۴ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
رکورد جدید کرونا/ جان باختن ۲۳۵ بیمار در شبانه روز گذشته
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت در برنامه زنده شبکه خبر رکورد جدید از فوتی های کرونا را برای شبانه روز گذشته اعلام کرد.
جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹
کرونا جان ۲۱۶ نفر دیگر را در ۲۴ ساعت گذشته گرفت
پایگاه خبری لقمه: به گفته سخنگوی وزارت بهداشت مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ به ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.
بر اساس یافته های تعدادی از محققان اروپایی؛
مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد!
پایگاه خبری لقمه: براساس یک مطالعه اولیه در اروپا ، می توان ارتباطی بین میزان مرگ و میر ویروس کرونا و خوردن برخی سبزیجات وجود داشته باشد.
تاثیر ویتامین D در بهبود کووید ۱۹ تائید شد
پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می دهد ویتامین D نقش مهم و تکمیلی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد چراکه قادر به توقف برخی واکنش های پیش التهابی به کروناویروس است.
صفحه 10 از 13
اول
قبلی
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
بعدی
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج
پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...
طب سنتی درباره ماهی چه میگوید؟
در طب سنتی توصیه میشود همراه ماهی برخی مواد غذایی...
بیخوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایشمیدهد
محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی
پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
خواص درمانی کاسنی
کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک میکند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال میکند.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است
یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه میشود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است