صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود
تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود
محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساعات وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود.
به گزارش لقمه به نقل از نشریه متابولسیم سلولی، محققان آمریکایی در پژوهش خود روی موشها دریافتند: کاستن از وعده های غذایی در طول شبانه روز -صرف نظر از میزان مواد غذایی مصرفی- باعث کاهش وزن می شود.
این پژوهش نشان داد: موش هایی که به آنها فقط هشت ساعت در روز اجازه غذا خوردن شد به همان اندازه موشهایی که در طول روز اجازه غذا خوردن به آنها داده شد، غذا مصرف کردند.
محققان به هر دو گروه از موشها غذای پرچرب دادند اما موشهایی که فقط هشت ساعت غذا خوردند از وزن کمتری نسبت برخوردار شدند و سلامت بهتری داشتند و کمتر به عفونت مبتلا گشتند.
به گفته این محققان، مصرف غذا در ساعتهای زیادی در طول روز به افزایش چاقی کمک می کند.
ساتیدانادا پاندا پژوهشگر گفت: هر عضوی از بدن از یک ساعت برخوردار است یعنی در روز زمانهایی هست که درجریان آن اعضایی مثل کبد و روده و عضلات در بالاترین میزان فعالیت به سرمی برند و ساعت های دیگری هست که در کمترین میزان فعالیت قرار دارند واین چرخه ها بویژه درباره کلسترول و تولید قند مهم هستند.
وی هشدار داد که مصرف زیاد غذا درشبانه روز چه بسا اختلالاتی در چرخه متابولسیم طبیعی ایجاد می کند.
این پژوهش توصیه کرد که افراد برای جلوگیری از چاق شدن و زمان مصرف مواد غذایی خود را مشخص کنند و اهمیت بیشتری به آن بدهند.
پاندا گفت: تمرکز در گذشته بیشتر درباره نوع مواد غذایی بود که مصرف می شد و توجهی به زمان مصرف آنها نبود.
نقل از :فارس
کد:
1019
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۳ تير
بازدید:
5993
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3
آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
4
چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است!
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
5
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6
لاغری با تزریق بوتاکس!؟
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7
رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
8
آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
9
کاهش وزن با نفس عمیق!
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10
چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
11
امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید
مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...
مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!!
با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...
آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم
پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوشمزه لاغر شوید!
اینکه چه بخوریم تا لاغر شویم، یکی از سوالات مورد علاقه افراد چاق است.
غُلغُل قلیان قدغن!
۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمیهای رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه میکنند این عادت خطرناک را ترک کنند، بیتأثیر است.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
یک پژوهشگر حوزه تغذیه میگوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماریها و عارضههای مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کمخونی و حتی برخی سرطانها مثل سرطانهای دستگاه گوارش میشود. و در ایران خیلی از نانواییهای سنتی نان کامل نمیپزند.
تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یکدهم قیمت نمونه مشابه خارجی
پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یکدهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است