صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود
تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود
محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساعات وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود.
به گزارش لقمه به نقل از نشریه متابولسیم سلولی، محققان آمریکایی در پژوهش خود روی موشها دریافتند: کاستن از وعده های غذایی در طول شبانه روز -صرف نظر از میزان مواد غذایی مصرفی- باعث کاهش وزن می شود.
این پژوهش نشان داد: موش هایی که به آنها فقط هشت ساعت در روز اجازه غذا خوردن شد به همان اندازه موشهایی که در طول روز اجازه غذا خوردن به آنها داده شد، غذا مصرف کردند.
محققان به هر دو گروه از موشها غذای پرچرب دادند اما موشهایی که فقط هشت ساعت غذا خوردند از وزن کمتری نسبت برخوردار شدند و سلامت بهتری داشتند و کمتر به عفونت مبتلا گشتند.
به گفته این محققان، مصرف غذا در ساعتهای زیادی در طول روز به افزایش چاقی کمک می کند.
ساتیدانادا پاندا پژوهشگر گفت: هر عضوی از بدن از یک ساعت برخوردار است یعنی در روز زمانهایی هست که درجریان آن اعضایی مثل کبد و روده و عضلات در بالاترین میزان فعالیت به سرمی برند و ساعت های دیگری هست که در کمترین میزان فعالیت قرار دارند واین چرخه ها بویژه درباره کلسترول و تولید قند مهم هستند.
وی هشدار داد که مصرف زیاد غذا درشبانه روز چه بسا اختلالاتی در چرخه متابولسیم طبیعی ایجاد می کند.
این پژوهش توصیه کرد که افراد برای جلوگیری از چاق شدن و زمان مصرف مواد غذایی خود را مشخص کنند و اهمیت بیشتری به آن بدهند.
پاندا گفت: تمرکز در گذشته بیشتر درباره نوع مواد غذایی بود که مصرف می شد و توجهی به زمان مصرف آنها نبود.
نقل از :فارس
کد:
1019
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۳ تير
بازدید:
5930
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2
چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است!
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
4
لاغری با تزریق بوتاکس!؟
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5
رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6
آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
7
کاهش وزن با نفس عمیق!
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8
چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
9
امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10
شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
11
باورهای اشتباه برای رژیمهای لاغری
۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شیر را با شیره خرما میل كنید
اگر این روزها به یكی از شهرها یا استانهای جنوبی ك...
تغذیه سالم با ارزانترین خوردنیها
وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...
10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب
گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است
پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
باور غلط درباره داروهای گیاهی
باورهای غلطی درباره گیاهان دارویی وجود دارد و بسیاری از افراد تصور میکنند که داروهای گیاهی بدون عارضه هستند.
ویژگیهای یک رستوران استاندارد
دكتر آراسب دباغمقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
سبزیجات غنی از پروتئین را بشناسید
پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است