درمان «کولیت» با 3 گیاه دارویی


پایگاه خبری لقمه: بیماران مبتلا به کولیت را باید از خوردن غذاها و خوراکی‌های بلغم‌زا و خشکی‌زا منع و این نوع غذاها را از رژیم بیمار حذف کنیم ...

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از دیدگاه طب سنتی دو مرحله برای درمان کولیت وجود دارد، نخستین درمان و ساده‌ترین درمان، درمانهای پیشگیرانه و نگه‌دارنده هستند که مهمترین آن اصلاح تغذیه بیمار است.

 

در واقع باید بیمار را از خوردن غذاها و خوراکی‌های بلغم‌زا و خشکی‌زا منع و این نوع غذاها را از رژیم بیمار حذف کنیم؛ خوراکی‌هایی مانند ماست، دوغ و میوه‌هایی چون گرمک و هندوانه و غذاهایی چون بادمجان، سیر، سس، ترشی، فلفل، دارچین و زنجبیل و همچنین قرمه‌سبزی، آش رشته و خورش لپه از جمله مواردی هستند که در ابتدای امر از رژیم غذایی بیمار حذف می‌شوند.

 

ساده‌ترین داروهایی که در این مرحله برای بیمار مبتلا به کولیت استفاده می‌شوند خاکشیر، بارهنگ و شوید هستند که هر کدام به شیوه‌های زیر مصرف می‌شوند:

 

خاکشیر: خاکشیر با آب جوش از بهترین درمانگران کولیت است؛ اگر بیمار از اسهال شدید و از دفع کف و بلغم شکایت دارد بهتراست از خاکشیر بو داده با آب جوش استفاده کند (میزان مصرف آن با توجه به سن و وزن بیمار متفاوت است اما عموما 2 تا 3 قاشق غذاخوری خاکشیر با آب جوش به مدت روزی یک تا 2 بار )

 

بارهنگ: بارهنگ نیز یک تا 3 بار در روز مورد مصرف قرار می‌گیرد که بسته به شرایط بیمار به خصوص بیمارانی که با دفع کف و بلغم و خون مواجه هستند، دفعات مصرف بارهنگ را افزایش می‌دهیم (3 تا 5 بار و هر بار یک قاشق غذاخوری با آب جوش استفاده می‌شود) در این حالت نیز اگر بیمار از اسهال رنج می‌برد بهتر است از بارهنگ بو داده با آب جوش به مدت 3 تا 5 با در روز استفاده شود.

 

شوید‌: سه قاشق غذاخوری شوید را با دو لیوان آب می‌جوشانیم تا یک لیوان بماند، سپس آنرا صاف کرده و آب شوید حاصل با عسل شیرین می‌شود؛ در مواقع اسهال، دل‌پیچه و حالت تهوع همراه با بارهنگ و خاکشیر در طول روز مصرف می شود (یک تا 5 بار در روز).

 

به نوشته فصلنامه حکیمانه، بقیه درمان ها با توجه به مزاج بیمار، پایه‌گذاری می‌شود و جوشانده‌های مختلفی تجویز می‌شود که بر مبنای درجه خشکی بیمار یا بلغم آن است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10312 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير بازدید: 2627 ساعت: 7:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 70 نکته و ترفند مهم آشپزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
2 پاکسازی و درمان گیاهی کبد چرب با خاکشیر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ بهمن
3 درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت
4 بیماران دیابتی چه میوه‌هایی مصرف کنند؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
5 دستور تهیه ژله خاکشیر ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
6 معجزه‌ای به‌ نام خاکشی‌ درمانی ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
7 دانستنی‌های تغذیه‌ای زائران خانه خدا ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور
8 در تابستان، شربت خیار بنوشید ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور
9 نوشیدن چای پررنگ هنگام سحر موجب تشنگی بیشتر می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
10 سحری بخوریم یا نه؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.