استفاده از امکانات بین المللی برای توسعه تولید سویا


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح دانه‌های روغنی گفت: قصد داریم از امکانات بین المللی در جهت آموزش محققین، کشاورزان و کارشناسان استفاده کنیم تا تولید سویا را به عنوان اصلی‌ترین نیاز دام و طیور عملیاتی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از صدا و سیما، علیرضا مهاجر درباره نقش دانه‌های روغنی در پایداری تولید گندم و تنظیم علوفه‌ی دام و طیور اظهارداشت: تأمین دانه‌های روغنی در داخل در بحث جلوگیری از خروج ارز تأثیر بسیار مستقیم دارد و به همین جهت این طرح را در کشور شروع کرده‌ایم.

 

مهاجر با اشاره به اینکه از تمام ظرفیت‌های ملی و بین المللی برای اجرای این طرح استفاده می‌شود، ادامه داد: یکی از این ظرفیت‌ها سازمان خوار و بار ملل متحد(فائو) است و در صورت موفقیت آمیز بودنِ این طرح، همکاری را ادامه خواهیم داد.

 

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان این مطلب افزود: قصد داریم از امکانات بین المللی در جهت آموزش محققین، کشاورزان و کارشناسان استفاده کنیم تا تولید سویا را به عنوان اصلی‌ترین نیاز دام و طیور عملیاتی نماییم. .

 

مهاجر یادآور شد: این طرح را به تازگی آغاز کرده‌ایم و با استفاده از حضور مناسب در خارج کشور، تلاش داریم این دانه‌ها را در خارج کشور بکاریم تا تولید دانه‌های روغنی در داخل کشور ساماندهی شود.

 

وی از جمله اساسی‌ترین مشکلات دانه‌های روغنی را ناظر بر بحث بازیافت دانست و گفت: به دلیل سود فراوانی که در بخش دانه‌های روغنی و روغن خام وجود دارد، متاسفانه کشاورزان را برای تولید دانه‌های روغنی ساماندهی نکرده‌ایم.

 

مهاجر اضافه کرد: کارخانجات روغن کشی باید محول کشاورزان را خریداری کنند اما سود این کارخانه‌ها تا کنون توسط حوزه واردات کسب شده است با این حال طبق فرمایش مقام معظم رهبری امیدواریم بر این مشکل فائق آییم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10358 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 2188 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
6 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
7 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
11 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه آسپرین طبیعی تحقیقات نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.