صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
دوغ گازدار را خودتان درست کنید
دوغ گازدار را خودتان درست کنید
لقمه: دوغ یکی از نوشیدنی های ایرانی است که آن را به راحتی تهیه می کنند.
مواد لازم :
ماست
آب
چند حبه قند
طرز تهیه :
برای این کار از ماست ترش استفاده می کنیم. اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت 2 روز در بیرون یخچال نگهداری می کنیم وقتی ترشید ، ماست را آنقدر هم می زنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست ، آب به آن اضافه می کنیم و به میزان دلخواه نمک هم اضافه می کنیم .
حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم ، سپس دوغ را به مدت یک ربع ساعت در ظرف سربسته ای کاملاً سربسته و محکم خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری می کنیم.
در آخر پس از آماده شدن ، می توانید به آن پودر موسیر اضافه کنید و یا از عرقیاتی مثل عرق نعناع یا شاهسپرن برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید . به یاد داشته باشید هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.
کد:
1048
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير
بازدید:
6334
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آشنایی با معروفترین غذاهای اردبیل
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
2
تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان
۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
3
شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين
4
بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
5
اعلام منشاء گردوغبار اهواز توسط محیط زیست
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
6
قیمت انواع لبنیات سنتی در بازار
۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
7
طرز تهیه آش دوغ محلی اردبیل
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ آبان
8
آیا ماست هم خراب میشود؟
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
9
آیا دوغ ضرر هم دارد؟
۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
10
4 خطای رایج تغذیهای در ماه رمضان
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
11
سرقت طلا با رانی!
۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند
یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...
نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن
پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...
برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید
بررسیهای جدید نشان میدهد افرادی که در مرز ابتلا ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کالبد شکافی یکی از خوشمزهترین غذاهای مضر دنیا
شاید کمضررترین بخش پیتزا بهدلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
نمک همیشه مضر نیست
تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان میدهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو میشود.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچهسازی اراضی کشاورزی چیست؟
پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوهنامه اجرای قانون خبر داد.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید
برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است