6 خواص پونه کوهی را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: پونه کوهی که با نام های مرزنجوش، آویشن کوهی و فودنج جبلی هم شناخته می شود گیاهی شبیه نعناع است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پونه کوهی و روغن آن، دارای خواص متعددی برای حفظ سلامت بدن و پوست است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود.

 

ضدباکتری

 

روغن پونه کوهی از برگ ها و گل های گیاه تهیه می شود. به گفته محققان، به دلیل وجود روغن های تیمول و کارواکرول در گیاه پونه کوهی، این گیاه دارای خواص ضدباکتریایی است.

 

تقویت کننده انرژی

 

پونه گیاهی حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی از جمله A، C، E، K، آهن، منیزیم، ویتامین B۶، کلسیم، و پتاسیم است. به گفته محققان این ماده خوراکی موجب بهبود عملکرد متابولیسم بدن شده و در عین حال آهن موجب افزایش گردش خون می شود. در نهایت این دو عملکرد همراه باهم میزان انرژی بدن را افزایش می دهد.

 

منظم کردن عادت ماهیانه بانوان

 

طبق اعلام محققان، روغن پونه کوهی به حفظ نظم عادت ماهیانه زنان کمک کرده و از زنان در مقابل عوارض جانبی یائسگی حفاظت می کند.

 

پیشگیری از سرطان

 

طبق مطالعه سال ۲۰۱۳، اجزای موجود در پونه کوهی به کاهش روند پیشرفت یا پیشگیری از سرطان در بیماران مبتلا به کارسینوم سینه کمک می کند.

 

درمان مشکلات پوستی

 

روغن پونه کوهی می تواند خارش پوست و عفونت های پوستی را تسکین داده و درمان کند. محققان ترکیب یک قطره از این روغن را با روغن زیتون یا نارگیل توصیه می کنند.

 

دورکننده حشرات

 

روغن طبیعی موجود در پونه کوهی موسوم به کارواکرول، یک دافع حشرات است. از این روغن می شود بر روی مبلمان استفاده شود تا حشرات از آنها دور بمانند یا قبل از رفتن به فضای باز بر روی پوست مالیده شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10537 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2582 ساعت: 10:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
3 «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
4 نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
5 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
6 روش تهیه ماکارون نعنایی با شکلات سفید و پنیر ماسکارپونه ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
7 آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ دي
8 طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان
9 چیز کیک با طعم قهوه و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۱۷ آذر
10 با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.