جریمه سنگین واحدهای غذایی برای به کارگیری اتباع خارجه (افاغنه)


پایگاه خبری لقمه: قوانین موجود در کشور گویای آن است که به کارگیری اتباع خارجه غیرمجاز (افاغنه) به عنوان کارگر در اصناف و به ویژه اتحادیه‌های مرتبط با مواد غذایی ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطابق ماده ۱۷ قانون نظام صنفی ممنوعیت به کارگیری اتباع افغانی فاقد پروانه کار توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به اتحادیه‌های صنفی اعلام و در صورت عدم اجرا پروانه واحد صنفی متخلف ابطال خواهد شد.

 

همچنین طبق آنچه آبان ماه سال گذشته از سوی معاونت نظارت بر اماکن عمومی پاوا فاتب ابلاغ شده براساس ماده ۱۲۰ و ۱۸۱ قانون کار، چنانچه کارفرمایان، اتباع خارجی فاقد پروانه کار و یا افرادی که مدت اعتبار پروانه کارشان منقضی شده بکار گیرند یا اتباع خارجی را در کاری غیر از آنچه در پروانه کار آنها قید شده بپذیرند یا در مواردی که رابطه استخدامی تبعه خارجی با کارفرما قطع شود، مراتب را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام نکنند با توجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به مجازات حبس از ۹۱ تا ۱۸۰ روز محکوم خواهند شد.

 

بر اساس ابلاغیه معاونت نظارت بر اماکن عمومی تاکید بر آن است که به کارگیری اتباع غیرمجاز در صنوف ممنوع بوده و برهمین اساس با توجه به احتمال اقدامات بیوتروریستی، لازم است تذکرات مربوطه از سوی اتاق اصناف به اتحادیه‌های صنفی در خصوص ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز به ویژه اتحادیه‌های مرتبط با مواد غذایی از جلمه خشکبار ارائه شود.

 

براساس اظهارات صاحبان اصناف، علاوه بر این موارد جریمه‌های مالی نیز برای سرپیچی از این قانون در نظر گرفته شده و در اولین مرتبه تخلف صاحبان واحد متخلف غذایی مشمول جریمه‌هایی در حد ۳۰ میلیون تومان و در دفعات بعد رقم‌هایی بیش از آن خواهند شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10550 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2023 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند