آغاز برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات قزوین


پایگاه خبری لقمه: مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: عملیات برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات استان آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اکبری در گفت‌وگویی با بیان اینکه عملیات برداشت گیلاس از سطح  430 هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از 430 هزار تن محصول گیلاس از این باغات تولید شود.

 

وی با بیان اینکه از این میزان سطح زیر کشت، سه هزار و 213 هکتار بارور و 217 هکتار غیربارور است، افزود: عملکرد متوسط این محصول در باغات 10 تن در هکتار است.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین انواع گیلاس در باغات استان را، تک دانه مشهد، شصتک، خوشه‌ای و صورتی ذکر کرد و گفت: این استان جزو پنج استان برتر کشور در تولید گیلاس است.

 

اکبری یادآور شد: توسعه پایه‌های جدید گزیلا (پایه پیوندی)، استفاده از ارقام تک‌دانه برای بازاررسانی مناسب، رعایت توصیه‌های بهداشتی در تهیه نهال شناسه‌دار و احداث باغات ردیفی و بهداشتی برای کنترل بیماری و آفات باغی، برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی‌، رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای مناسب برای ماندگاری بالای میوه و بازاررسانی مناسب‌، اصلاح روش‌های آبیاری و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری در باغات از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب تأثیر‌گذار باشد.

 

این مسؤول به باغداران استان قزوین توصیه کرد: در زمان برداشت محصول گیلاس از هیچ‌گونه سموم استفاده نکنند و در صورت لزوم و نیاز قبل از برداشت محصول از سموم کم‌خطر و کم‌دوام استفاده کنند؛ در محصولات باغی به ویژه گیلاس از سموم پرخطر و پردوام استفاده نکنند.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: برداشت گیلاس از سطح باغات استان از اوایل خرداد ماه سال جاری آغاز و تا پایان مرداد ماه با توجه به مناطق کوهستانی و سردسیر ادامه دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10565 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 1880 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
2 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
5 کاهش ده درصدی برداشت آب در کشور نسبت به دوازده سال پیش ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
7 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
8 جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9 اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود ۱۴۰۰ دوشنبه ۶ دي
10 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
11 احتمال افزایش قیمت خرید تضمینی گندم ۱۴۰۰ شنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.