آغاز برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات قزوین


پایگاه خبری لقمه: مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: عملیات برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات استان آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اکبری در گفت‌وگویی با بیان اینکه عملیات برداشت گیلاس از سطح  430 هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از 430 هزار تن محصول گیلاس از این باغات تولید شود.

 

وی با بیان اینکه از این میزان سطح زیر کشت، سه هزار و 213 هکتار بارور و 217 هکتار غیربارور است، افزود: عملکرد متوسط این محصول در باغات 10 تن در هکتار است.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین انواع گیلاس در باغات استان را، تک دانه مشهد، شصتک، خوشه‌ای و صورتی ذکر کرد و گفت: این استان جزو پنج استان برتر کشور در تولید گیلاس است.

 

اکبری یادآور شد: توسعه پایه‌های جدید گزیلا (پایه پیوندی)، استفاده از ارقام تک‌دانه برای بازاررسانی مناسب، رعایت توصیه‌های بهداشتی در تهیه نهال شناسه‌دار و احداث باغات ردیفی و بهداشتی برای کنترل بیماری و آفات باغی، برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی‌، رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای مناسب برای ماندگاری بالای میوه و بازاررسانی مناسب‌، اصلاح روش‌های آبیاری و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری در باغات از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب تأثیر‌گذار باشد.

 

این مسؤول به باغداران استان قزوین توصیه کرد: در زمان برداشت محصول گیلاس از هیچ‌گونه سموم استفاده نکنند و در صورت لزوم و نیاز قبل از برداشت محصول از سموم کم‌خطر و کم‌دوام استفاده کنند؛ در محصولات باغی به ویژه گیلاس از سموم پرخطر و پردوام استفاده نکنند.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: برداشت گیلاس از سطح باغات استان از اوایل خرداد ماه سال جاری آغاز و تا پایان مرداد ماه با توجه به مناطق کوهستانی و سردسیر ادامه دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10565 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 2305 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
3 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.