صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
هنر و غذا
>
تزیین خرما برای سفره افطار
تزیین خرما برای سفره افطار
پایگاه خبری لقمه: خرما انواع گوناگونی دارد که هر کدام از آن ها طعم بخصوص خودش را دارد، یکی از راه های تزیین ساده و سریع خرما چیدن خرماهای متنوع و با رنگ های مختلف درون یک ظرف ساده و شکیل است کافی است خرماهایی با رنگ های متنوع تهیه کنید و آن هارا کنار هم بچینید.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :چیدانه
کد:
10625
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
بازدید:
4612
ساعت:
2:29 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
2
استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
3
7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
4
تزیین جذاب هندوانه
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
5
ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
6
ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
7
آموزش ژله تخم مرغ رنگی
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
8
تزئین زیبای هفت سین متفاوت
۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
9
آموزش تزیین تخم مرغ های عید نوروز
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
10
بازار کالاها ی شب یلدا/ سبد شب یلدا چقدر تمام میشود؟
۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این میوهها و خوردنیها را نباید در یخچال بگذارید
Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتمهای...
بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است
پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...
گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون
عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟
پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
آشنایی با خواص انبه
پایگاه خبری لقمه: میوه انبه جزءمیوه هایی است که برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند
خوراكیهای بدون كالری
اغلب رژیمهای لاغری توجه ویژهای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كردهایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر میرسد.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها
یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است