دوره آموزشی مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: دوره آموزشی ارائه به سرمایه‌گذاران برای مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اکبر قنبرپور رییس مرکز فن بازار ملی ایران در این خصوص گفت: در فستیوال‌های نوآوری که هر بار در یک حوزه تخصصی و کاربردی برگزار می‌شود، نوآوری‌های آن حوزه تخصصی فراخوان شده و نوآوری‌های منتخب در روز فستیوال برای مخاطبان که سرمایه‌گذاران و صنعتگران آن حوزه تخصصی هستند، ارائه می‌شود و زمینه برای برگزاری جلسات دوجانبه نوآور و سرمایه‌گذار فراهم می‌شود.

 

در فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی بیش از ۱۲۰ طرح و اختراع تقاضای عرضه داشته‌اند که در چند مرحله ارزیابی و انتخاب، ۱۶ اختراع انتخاب شدند و پس از این دوره آموزشی ۱۰ طرح منتخب از این ۱۶ طرح در روز فستیوال برای سرمایه‌گذاران ارائه حضوری دارند. اطلاعات سایر طرح‌ها و اختراعات نیز در قالب کتابچه سرمایه‌گذاری در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

 

قنبرپور با اشاره به اهمیت نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران افزود: دوره آموزشی سه روزه برای مخترعان فستیوال‌ها در نظر گرفته شده که برای فستیوال صنعت موادغذایی این دوره آموزشی روزهای پنجشنبه تا شنبه ۱۶ تا ۱۸ دی ماه در حال برگزاری است و طی این ۳ روز، به صورت فشرده نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران آموزش داده می‌شود. در این دوره، مخترعانی از استان‌های تهران، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، خراسان‌رضوی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و خوزستان حضور دارند.

 

فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی یکشنبه ۱۹ دی ماه از ساعت 13 و 30 دقیقه در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور واقع در شهرک غرب برگزار می‌شود.

 


نقل از :ایسنا

کد: 10669 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي بازدید: 1334 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشن گرفتن تارانتینو در جشنواره کن 2014 با پیتزا! ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
تخم مرغ آب پز یا سفیده آن؟ توصیه تمام متخصصان علم تغذیه و پزشكان این است كه تا می‌توانید مواد غذایی با کیفیت‌تر بخورید.